Energi- och Miljömässa 2020

Nu pågår planeringen för fullt av 2020 års mässa. Som traditionen bjuder fyller vi Hamntorget i Henån med många utställare, som vill visa teknik, produkter och lösningar som gör Orust hållbart.

Så här såg det ut 2019.

Boka redan nu in lördagen den 12 september 2020 kl 10.00 till 15.00 !

Platsen är Hamntorget i centrala Henån. Fem-sex stora tält och flera mindre tält sätts upp och tyvärr behövs de, eftersom vädrets makter är oberäkneliga….

Detaljprogrammen för torsdagens kvällsseminarium, fredagens frukostmöte och scenframträdandena på lördagen är ännu inte klara. Självklart uppdaterar vi här när vi vet mera. Nästan alla aktiviteter är kostnadsfria för besökare.
Mycket välkomna!

Om du vill ställa ut

Tar du kontakt med vår samordnare Christer Owe, tel 0703 556 889 eller e-post christer.owe (at) gmail.com så kan han hjälpa dig med mer information.

Bokningarna för att medverka i utställningen börjar komma in och planeringen pågår för fullt.

Teman

Förutom elbilar, solceller och husnära teknik kommer vi liksom förra året ha en hel del om återbruk, inte minst den textila delen, som blev mycket uppskattad med en separat utställning och mycket ”hands-on”. Det växande intresset för hantverk, konst och kultur kommer också att synas på olika sätt. Det blir som vanligt något för barnen, 2019 var ponnyridning mycket uppskattat.

(Denna sida uppdateras löpande)