Energi- och Miljömässa 8 september

I början av juni utsågs Orust till en av Sveriges fem bästa kommuner när ”Laddguldet” delades ut av 2030-sekretariatet i Stockholm. Det är ingen tillfällighet. Sedan flera år har Energi- och Miljömässan på Orust bidragit till ett högt intresse för förnybar energi, klimatsmarta lösningar och exempel på bra miljöinitiativ. Det pågår mycket på vår ö, som är bra att känna till!

Den 8 september är det dags för 2018 års Energi- och Miljömässa. På torget i Henån visar ett stort antal företag och verksamheter upp sig och det man arbetar med och för. Ett utmärkt tillfälle att få koll på allt som händer just nu på Orust.

Missa inte denna unika möjlighet att visa upp ditt företag!  Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *