Energi- och Miljömässa 2019

Nu har vi påbörjat planeringen inför 2019 års mässa i Henån. Den årliga Energi- och Miljömässan i Henån äger i år rum för åttonde gången och för varje år har intresset blivit allt större. Mässan äger rum lördagen den 7 september och är öppen för besökare kl 10.00 till 15.00. Liksom tidigare år ordnas ett seminarium och en företagsfrukost dagarna innan. (Mer info kommer).

Är du intresserad av att ställa ut på mässan – kontakta vår samordnare Christer Owe, som kan berätta mer om mässan, vilka möjligheter som finns att delta, hur det är organiserat samt hur man blir Guldpartner. Du når honom enklast på epost christer.owe (at) gmail.com .

Vill du besöka mässan kan du räkna med att det blir minst lika bra som förra året med ett 40-tal utställande företag och verksamheter som visar upp elfordon, elbåtar, energilösningar, solceller, värmesystem, VA-system, återbruk, föreningars verksamheter och mycket mer.

Men inte bara teknik…du kan som besökare också förvänta dig att kunna köpa en kopp kaffe, köpa lite grönsaker, fynda bland stånden, ställa frågor till experter och kunniga på flera områden, lyssna till intressanta korta föredrag och samtal från scenen och mycket mer.

Orust är en föregångarkommun, och vi vill gärna visa upp de smarta lösningar, den nya teknik och de initiativ som bidrar till att göra livet på Orust miljösmart, framtidsinriktat och attraktivt.

Välkomna säger vi till både utställare och besökare!

2018 var följande företag Guldpartners inför och under mässan: